Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile tehlike çabucak kaçış maksatının henüz hızlı emeklemesini sağlamaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil keyfiyet simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek evet.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

şehadetname ya da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti yerine E gösterilmediğine uyanıklık ediniz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya değişik bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk kırmızııyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı kusursuz esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Her Yangın Çıkış Kapısı ahit serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya sair bir pürüz bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page